Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Не се разбира много какво се случва при вас,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Не се разбира много какво се случва при вас,
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Дори да няма правителство, сега е по-добре. Няма го Бащицата, който да рекетира

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Не се схваща доста какво се случва при вас, партиите не се държат обикновено, единствено се упрекват. " - обърна се журналистът Иван Бакалов към сътрудника си Тошко Йорданов - народен представител и водещ  в студиото на 7/8 тв.

" Аз съм претърпял във вестниците целия интервал от 10 ноември насам и когато викаха " червени отпадъци ", съумяха да създадат държавно управление със сини и червени. Тогава улицата беше срещу такова държавно управление. Сега обществото желае някакво държавно управление, а Парламентът не може да го направи. Аз считам, че всички сте отговорни по някакъв метод и се усещам неловко, че водещият е народен представител. 

Аз не съм склонен с някои неща, които вършиме, само че може да си приказваме с теб. Хората в този момент гледат изтръпнали, че няма държавно управление. Правим международен връх с три пъти избори за 8 месеца, няма го Бащицата Бойко, само че хората би трябвало да знаят, че по този начин е доста по-добре, тъй като няма един, който да рекетира. " - изясни мнението си за сегашната обстановка Бакалов.   

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР